Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο σχολείο μας 2018

Στους ρυθμούς του καρναβαλιού «χόρεψε» ολόκληρο το σχολείο το τελευταίο δίωρο του Κανονικού Προγράμματος, την Παρασκευή 16/02/2018, γιορτάζοντας τις απόκριες με μοναδικές εκδηλώσεις που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους, μαθητές και δασκάλους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του μπουφέ με γευστικά εδέσματα, τον Σύλλογο Διδασκόντων που πάντα είναι θετικός σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ψυχαγωγία των παιδιών μας και φυσικά την διευθύντρια μας κυρία Φλώρα Σορώτου για την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη που μας δείχνει πάντα.
Όσο για τα εδέσματα που δεν καταναλώθηκαν απ` τους μαθητές μας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων φρόντισε να δοθούν στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. 

Καλή Σαρακοστή σε όλους  !!!















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα