Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Τίτλοι Τέλους Σχολικής Χρονιάς 2018/19 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ( βίντεο )


Αυτή η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς είχε τα πάντα ......

Μία υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων κι έπειτα συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Η γιορτή ξεκίνησε μ΄ έναν σύντομο χαιρετισμό από την διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κ. Φλώρα Σορώτου αποχαιρετώντας τους μαθητές της έκτης τάξης. Εκτός τον αποχαιρετισμό της έκτης η κυρία Φλώρα αποχαιρέτησε εκ μέρους μαθητών και γονέων τις δυο απερχόμενες κυρίες του σύλλογο κ. Εβίτα Φαρδέλα, κ. Γιούλη Ρουκά και τον επί πέντε χρόνια πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Καρπούζα Βαγγέλη. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου απηύθυνε κι αυτός με την σειρά του αποχαιρετισμό στους παρευρισκομένους γονείς και μαθητές, αναφερόμενος στα χρόνια της θητείας του ως μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ.

Στην συνέχεια οι μαθητές της Πέμπτης και της Έκτης τάξης, αντάλλαξαν χαιρετισμούς ενώ παράλληλα έπαιζε βιντεάκι με φωτογραφίες των αποφοίτων από την πρώτη μέρα στο δημοτικό έως την ήμερα της αποφοίτησής τους.
Η εκδήλωση στη αίθουσα ολοκληρώθηκε με την απονομή ενθυμίων και τα όμορφα δωράκια του συλλόγου γονέων προς τους μαθητές.

Έπειτα, γονείς και μαθητές βγήκαν έξω στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι γυμναστές  μας οι κύριοι Ανδρουλάκης και Ιακωβάκης είχαν ετοιμάσει εξαιρετικές αθλητικές δραστηριότητες  όλων των τμημάτων και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παρακολουθήσαμε πρωτότυπα  αθλητικά παιχνίδια και δράσεις που προάγουν την συνεργατικότητα και τις σχέσεις εμπιστοσύνης.  Παράλληλα ο σύλλογος γονέων με πληθώρα εθελοντών ετοίμαζε τα υπέροχα καθιερωμένα πλέον σουβλάκια του.

Συγχαρητήρια σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές …

Ανάμεσα σε γέλια και δάκρυα, σε αναμνήσεις από τα έξι χρόνια στο δημοτικό σχολείο και σε όνειρα για την καινούρια σελίδα της ζωής τους τα εκτάκια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης μας σήμερα μας είπαν αντίο σε μια συγκινητική γιορτή. 

Εμείς ως γονείς τους λέμε ότι τους αγαπάμε και ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους πιστοί φρουροί στην ζωή τους ....... 



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Επιρρήματα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην πρώην Δντρια του Σχολείου μας κα ΦΛΩΡΑ ΣΟΡΩΤΟΥ