Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε "ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΖΑΡΙ"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου το πασχαλινό παζάρι του σχολείου μας. Οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να αγοράσουν πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες, εξαιρετικές δημιουργίες των μελών του συλλόγου, παιχνίδια, βιβλία και πολλά άλλα πράγματα, με στόχο την ενίσχυση του σχολείου.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβασή του, καθώς και τον ζαχαροπλάστη κ.Γιώργο Καρρά για τα υπέροχα ντόνατς που πρόσφερε και έγιναν ανάρπαστα από τον πάγκο των εδεσμάτων !!!

Να είμαστε γεροί, να το επαναλάβουμε και του χρόνου !!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγέλης Καρπούζας αποχαιρετάει το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους

Απλοποίηση κλασμάτων