Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

"Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών "


Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα δράση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 14ου δημοτικών σχολείων. Όσοι .... βρεθήκαμε στην εκδήλωση φύγαμε σίγουρα σοφότεροι. Γιατί πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορούμε να μάθουμε...! 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, την κλινική γλωσσολόγο - λογοθεραπεύτρια Εβίτα Ζιούδρου για τον καταιγισμό γνώσεων και πρακτικών που μας πρόσφερε επί 2.5 ώρες και τους γονείς και δασκάλους που εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την τεράστια ευκαιρία!Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγέλης Καρπούζας αποχαιρετάει το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους

Απλοποίηση κλασμάτων