Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας- Παρέλαση (φωτογραφίες)

Σήμερα το απόγευμα παρακολουθήσαμε μια υπέροχη σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 από τα δύο τμήματα της Τετάρτης, το Γ`2 τμήμα της Τρίτης δημοτικού και την βοήθεια του ΣΤ`1.
Τα παιδιά ήταν υπέροχα ενσαρκώνοντας τους ήρωες της επαναστάσεως με μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό έκανε και η αναπαράσταση μάχης που πραγματοποίησαν τα παιδιά με βάση πάντα το πνεύμα της γιορτής.
Στο τέλος ο ενθουσιασμός των θεατών ήταν μεγάλος και κλείνοντας την γιορτή είπαμε όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο !!!
Συγχαρητήρια και εύσημα πρέπει να δώσουμε και στους δασκάλους μας, τις κυρίες Κωστοπούλου Κατερίνα , Καραγιώργου Έλλη καθώς και στον κύριο Χαλκιά Γιάννη για την τόσο εξαιρετική δουλειά που μας παρουσίασαν.














Σχόλια

  1. Δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου για τις μαθήτριες και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
    Με εκτίμηση
    Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΛΗ !!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΨΟΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΑ !!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Δικατάληκτα επίθετα

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγέλης Καρπούζας αποχαιρετάει το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης