Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στην Αθήνα 8-9-10/04/2016 (video)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας πραγματοποίησε την εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ` τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα.
Ακρόπολη, Μουσείο της Ακρόπολης, Μοναστηράκι, Πλάκα, Παλιά Βουλή, Καλλιμάρμαρο,
Σύνταγμα, Ζάππειο, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού "Αγία Σοφία 1500 χρόνια Ιστορία", Θέατρο "Σμύρνη μου αγαπημένη", Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο…….ένα ταξίδι στον πολιτισμό και στην ιστορία, ένα ταξίδι στο παρελθόν και το παρόν.
Ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια μας κ.Σορώτου Φλώρα που στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε εγχείρημά μας. Τις δασκάλες μας κ.Μηλιώτη Μαρία και κ.Πεδεκίδου Ευμορφύλη και τον γυμναστή μας κ.Ιακωβάκη Δημήτρη που μας συνόδευσαν με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.
Ευχαριστούμε τη Λένα Βελώνη και το πρακτορείο της για τη βοήθεια και τον επαγγελματισμό της. Και φυσικά εσάς τους γονείς και τα παιδιά σας, στους οποίους οφείλεται η επιτυχία της εκδρομής γιατί, τρεις ολόκληρες μέρες μόνο χαμόγελα και θετική διάθεση εισπράξαμε.

Η ωραιότερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα!

Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά μας και καλή δύναμη σε όλους!



































 

Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ !!! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΈΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"