Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Εκδρομή στον Όλυμπο, στο «βουνό των θεών»

Καταπληκτική εκδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στον Όλυμπο, με εύκολη πρόσβαση για τους μικρούς μαθητές και στο τέλος επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας του Λιτοχώρου.
Αφετηρία μας ήταν τα Πριόνια όπου μας περίμεναν δύο άτομα του Ε.Ε.Σ. Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης καθώς και ο Πέτρος Μήλιος ως οδηγός με άλλα 3 άτομα του Σ.Ε.Ο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την καθοδήγηση και ασφαλή πραγματοποίηση της εκδρομής.
Ύστερα από πορεία διάρκειας 40 λεπτών είδαμε έναν από τους πανέμορφους καταρράκτες του Ενιπέα. Στην συνέχεια κατά την κατάβασή μας, σε υψόμετρο περίπου 800μ και 1 ώρα από την αφετηρία μας, φτάσαμε στο παλιό ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω που ανατινάχθηκε από τους Γερμανούς στη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου. Εκεί συναντήσαμε τον μοναχό, αδελφό Χριστόδουλο ο οποίος μας μίλησε για την ιστορία του μοναστηριού. Αφού τελείωσε η ξενάγηση ανεβήκαμε στα λεωφορεία και επισκεφτήκαμε το ολοκαίνουργιο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λιτοχώρου όπου εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση, παρακολουθήσαμε και ένα υπέροχο 5λεπτο 3D βίντεο για την ιστορία του Ολύμπου.

Περάσαμε τέλεια !!!!!





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"