Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 2021 - 2022


Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες,

Με την λήξη της θητείας μας και ενόψει της εκλογής νέου Δ.Σ., θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη δραστηριότητα του Συλλόγου και να αναφέρουμε έναν σύντομο απολογισμό του έργου μας (Ιούνιος 2021-Οκτώβριος 2022). Έχοντας ως μοναδικό στόχο την υποστήριξη του έργου του σχολείο, ώστε οι μαθητές να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης μέχρι σήμερα, προβήκαμε στις παρακάτω ενέργειες :

1. ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

- Αγοράσαμε 3 ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τις αίθουσες διδασκαλίας και 3 καινούριες οθόνες και ένα προβολικό μηχάνημα (projector).

- Αγοράσαμε βιβλία και ενισχύσαμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου.

- Αγοράσαμε αθλητικά είδη (στεφάνια, μπάλες).

- Αγοράσαμε 3 χαλιά για τα παιδάκια του νηπιαγωγείου.

-Αγοράσαμε 2 ραφιέρες και 2 συρταριέρες και εξοπλίσαμε τις 2 τάξεις του νηπιαγωγείου. Και αγοράσαμε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου

-Αναβαθμίσαμε την διαβίωση των παιδιών μας στον εσωτερικό χώρο του σχολείου μας δημιουργώντας σαλονάκι (με 2 καναπέδες και τραπεζάκι) στον δεύτερο όροφο.

-Τοποθετήσαμε φίλτρο νερού στην κουζίνα του σχολείου.

-Kαλύψαμε λειτουργικά έξοδα του σχολείου, που δεν μπορούσαν να καλυφθούν από τη σχολική επιτροπή του Δήμου (καθαρισμός χαλιών, επιδιόρθωση κουρτινών κτλ).

2. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

-Συμβάλαμε με τις ενέργειες μας στον καλλωπισμό του πρασίνου του προαύλιου χώρου του σχολείου μας

-Συντονίσαμε δωρεά εξοπλισμού προς το σχολείο [3θέσιο καναπέ, βιβλία, υπολογιστές και οθόνες, προβολικό σύστημα (projector), στεφάνια και μπάλες]

-Διατηρήσαμε ενεργή και ενημερωμένη τη σελίδα του συλλόγου στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης (Facebook)  και φροντίσαμε να ενημερώνονται άμεσα οι γονείς μέσω e-mail για δράσεις και ενέργειες του Συλλόγου και του σχολείου μας. 

3. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ

-Καλωσόρισμα των μικρών μαθητών μας της Α΄ τάξης με αναμνηστικά δώρα.

-Οργανώσαμε δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο (Ζωγραφική, Σκάκι, Μοντέρνο χορό, Μουσικοκινητική, Μουσική δημιουργία και έκφραση).

-Οργανώσαμε δωρεάν σεμινάριο Πρώτων βοηθειών για τους γονείς σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης.

-Προσφέραμε Βασιλόπιτες και δώρο βιβλίο σε κάθε τυχερό (ανά τμήμα).

-Αναμνηστικά δώρα Χριστουγέννων και σοκολάτες για όλα μας τα παιδιά.

-Οργανώσαμε γιορτές Τσικνοπέμπτης με σουβλάκια για όλους τους μαθητές μας.

-Διοργανώσαμε την 3ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ' τάξης στην Αθήνα

-Δημιουργία αναμνηστικού δισέλιδου λευκώματος για κάθε τμήμα.

-Διοργανώσαμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς εκδήλωση αποχαιρετισμού με μπουφέ και αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά της ΣΤ τάξης.

-Συνδιοργανώσαμε με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς (αθλητικές δραστηριότητες, μουσική με DJ, Facepainting, πλούσια δώρα).

  4. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

-Οργανώσαμε τα Χριστούγεννα το ‘’Καλάθι Αγάπης’’ και με την βοήθεια σας μαζέψαμε τρόφιμα για οικογένειες του σχολείου μας, που το είχαν ανάγκη.

-Συγκεντρώσαμε τσάντες και κασετίνες με τη συνεργασία των γονέων, τις οποίες χαρίσαμε σε παιδιά του σχολείου μας που είχαν ανάγκη και στον Σύλλογο Βενιαμίν.


Όλα τα παραπάνω έγιναν με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παρά τους περιορισμούς λόγω της υγειονονικής κατάστασης (COVID-19), με αφιέρωση προσωπικού χρόνου, που πραγματικά άξιζε τον κόπο, αφού πρόκειται για προσφορά στα παιδιά μας και στο σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου κ. Μισαηλίδη Κων/νο και όλους τους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το χρονικό διάστημα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του σχολείου μας για την πρόθυμη ανταπόκριση και συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Διοικητικού Συμβουλίου.


Το απερχόμενο Δ.Σ.


Κόκκινος Βασίλης, Πρόεδρος*

Καρπούζας Ηρακλής, Αντιπρόεδρος

Κοτσίφη Στέλλα, Γραμματέας*

Κουσκουρίδης Σάββας, Ταμίας

Αδάμου Μαρία, Εφ. Επικοινωνίας

Καραδήμου Μαρία, Εφ. Α' κ Β' τάξης

Παγούρας Ανδρέας, Εφ. Γ' κ Δ' τάξης

Σεϊταρίδου Ελπίδα, Εφ. Ε' κ Στ' τάξης

Θειοπούλου –Μάγγου Αποστολία, Εφ. Νηπιαγωγείου

*Μέχρι τον Ιούνιο 2021, χρέη Προέδρου εκτελούσε η κ.Κοτσαλή-Μπόζογλου Κατερίνα, ενώ Γραμματέας του ΔΣ ήταν η κ. Παπαβασιλείου Παναγιώτα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"