Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ - Κλειστά τελικά & αύριο Τετάρτη 17/02 τα σχολεία όλων των βαθμίδων – Κατόπιν αιτήματος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ - Κλειστά τελικά & αύριο Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων, κατόπιν αιτήματος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων


Κλειστές θα παραμείνουν τελικά και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης. Η νεότερη απόφαση λήφθηκε, καθώς ο Δήμαρχος Κατερίνης σε συνεννόηση με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση αντίστοιχα, έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα που διατύπωσαν σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.
Ειδικότερα, οι τελευταίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και καθιστούν εν μέσω πανδημίας επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία.
Εξάλλου, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί σταθμοί του ΟΠΠΑΠ & της ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου, καθώς και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου κανονικά.

Πηγή: https://katerini.gr

---------------------------------------------------------------------

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 17/02 τα σχολεία όλων των βαθμίδων



Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί σταθμοί του ΟΠΠΑΠ & της ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου, καθώς και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου κανονικά.


Πηγή: https://katerini.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"