Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Επιστολή της πρώην Δ/ντριας μας κας Φλώρα Σορώτου στους γονείς και μαθητές του σχολείου μας

Επιστολή της πρώην Δ/ντριας μας κας Φλώρα Σορώτου στους γονείς και μαθητές του σχολείου μας


Κατερίνη 12/09/2020


Αγαπητοί γονείς και αγαπημένοι/ες μαθητές /τριες του 1ου Δημ. Σχ. Κατερίνης, 

η επιθυμία μου να βρίσκομαι στο σχολείο μας την ημέρα του Αγιασμού, δεν γίνεται να υλοποιηθεί. Ελπίζω αργότερα να επισκεφθώ τη σχολική μας μονάδα και να δω τα γνώριμα πρόσωπα των παιδιών μας. Μπορεί να τα καλύπτει η μάσκα, αλλά θα συναντήσω τα λαμπερά μάτια τους, που τόσα χρόνια τα γνώρισα σε όλες τους τις εκφάνσεις. 

Όπως γνωρίζετε, φέτος βρίσκομαι στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πιερίας και δεν θα είμαι στο σχολείο μας. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη, γιατί αφενός Δ/ντής του 1ου Δημ. Σχ. Κατερίνης, ανέλαβε ο κ. Κώστας Μισαηλίδης, εξαιρετικός εκπαιδευτικός που θα διαχειριστεί τη Δ/νση του Σχολείου με συνέπεια και ευαισθησία και αφετέρου, όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, μόνιμοι, αποσπασμένοι και αναπληρωτές/τριες, ξέρετε εσείς καλύτερα από εμένα, πόσο άξιοι και ικανοί είναι. 

Αγαπητοί γονείς, θέλω να σας ευχαριστήσω ολόψυχα, για τη στάση σας όλα αυτά τα χρόνια, τη στήριξη και τη συνεργασία σας απέναντι στη σχολική μονάδα, αλλά και στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, με την πολύτιμη βοήθειά σας, την προσφορά σας, καταφέραμε όλοι μαζί, γονείς και εκπαιδευτικοί, να δημιουργήσουμε μια «ατμόσφαιρα συνεργασίας» και να αναβαθμίσουμε τη σχολική μονάδα. Ευχαριστώ κάθε γονέα και κηδεμόνα και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στο πρόσωπο της προέδρου, κ. Κατερίνας Κοτσαλή - Μπόζογλου. 

Εύχομαι σε όλους και όλες σας, γονείς και μαθητές/τριες, Καλή Σχολική Χρονιά, με υγεία και πρόοδο και ιδιαίτερα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού, να είναι χαρούμενοι/ες, για τις όμορφες μέρες που θα συνεχίσουν να έχουν στο σχολείο μας και για τον κόσμο της γνώσης που ανοίγεται μπροστά τους. 

Να είστε όλοι και όλες καλά!!

Φλώρα Σορώτου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Επιρρήματα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην πρώην Δντρια του Σχολείου μας κα ΦΛΩΡΑ ΣΟΡΩΤΟΥ