Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αλλαγή Δντη στο Σχολείο μας - Συγχαρητήρια επιστολή

Αλλαγή Δντη στο Σχολείο μας - Συγχαρητήρια επιστολή



Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων:

-Ευχαριστεί θερμά την πρώην διευθύντρια κα Σορώτου Φλώρα, για την πολύτιμη και πολυετή συμβολή της στη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, και την συνολική προσφορά της στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Της εύχεται καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντά στην Δνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία!

-Καλωσορίζει το νέο διευθυντή μας κ. Μισαηλίδη Κωνσταντίνο και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που καλείται να επιτελέσει.


Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Επιρρήματα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην πρώην Δντρια του Σχολείου μας κα ΦΛΩΡΑ ΣΟΡΩΤΟΥ