Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Ημερολόγια με αναμνηστική φωτογραφία της τάξης 2019-2020 (updated)

(ενημέρωση 12.11.2019)
Ολοκλήρωση φωτογράφισης για τα ημερολόγια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ολοκληρώθηκε χθες η φωτογράφιση των παιδιών για τα ημερολόγια. Ευχαριστούμε όλους τους δασκάλους και την Δντρια μας για την άψογη συνεργασία. Το φόντο που επιλέχθηκε για φέτος είναι το παρακάτω. Τα ημερολόγια θα είναι διαθέσιμα σε περίπου 2 εβδομάδες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(07.11.2019)
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα εκδώσουμε αναμνηστικά ημερολόγια για την σχολική περίοδο 2019-2020, τα οποία θα πωλούνται 3 ευρώ το καθένα και η αγορά τους είναι προαιρετική. Ευελπιστούμε όμως, στην στήριξή σας, μιας και σε κάθε σπίτι ή γραφείο είναι χρήσιμο ένα ημερολόγιο.

 
Κάθε ημερολόγιο που θα πάρετε θα έχει ομαδική φωτογραφία των μαθητών της τάξης του παιδιού σας. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος παππούς ή γιαγιά ν` αγοράσει ημερολόγιο, να ξέρετε ότι υπάρχουν διαθέσιμα και μπορείτε να τα ζητήσετε από μέλη του συλλόγου ή μέσω των μαθητών από τους δασκάλους της τάξης τους.
Τα ημερολόγια θα μοιραστούν αυστηρώς μόνο στους γονείς των μαθητών και σε τυχόν παππούδες ή γιαγιάδες που το επιθυμούν.
 Τα έσοδα από τις πωλήσεις των ημερολογίων, καθώς και οι συνδρομές των μελών θα αξιοποιηθούν προς όφελος των παιδιών μας και πάντα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων, με διάφορες εκδηλώσεις, με δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών παραμονής/εκπαίδευσης των μαθητών και με την αγορά εξοπλισμού που είναι αναγκαίος και απαραίτητος για το σχολείο μας.




Η φωτογράφιση έχει προγραμματιστεί για την
 -ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-


Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους