Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Ευχαριστήριο

     Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμο Κατερίνης και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση και επισκευή του πλέγματος γύρω από το γήπεδο μπάσκετ του σχολείου μας. Το πλέγμα είχε γυρίσει στις άκρες στο κάτω μέρος του, μ' αποτέλεσμα να γίνει επικίνδυνο για τα παιδιά στα διαλείμματα και στις ώρες της γυμναστικής. 
    Να σημειωθεί ότι το σχολείο μας καθημερινά φιλοξενεί εκτός σχολικού ωραρίου πάρα πολλά παιδιά που παίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο και με την επέμβαση αυτή αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί των παιδιών. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους