Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Κλειστά και αύριο Τετάρτη 09/01/2019 τα σχολεία στον Δήμο Κατερίνης


Με απόφαση της αντιδημάρχου Κατερίνης Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γεώργιου Ίτσιου, του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χρυσόστομου Κυραιλίδη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αναστάσιου Παπαζήση, καθώς και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του ολικού παγετού, αύριο Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης παραμένουν σε επιφυλακή και συνεργάζονται στενά με την σχολική κοινότητα, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν από τον ολικό παγετό.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος
Παρθένα Μακρίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις