Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εορτές των Χριστουγέννων αλλά και πότε θα ανοίξουν με τον νέο χρόνο- Ενημέρωση για τις Δραστηριότητες Σαββάτου



Τελευταίο κουδούνι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων θα χτυπήσει στα σχολεία όλης της χώρας την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου.
Οι δραστηριότητες του Σαββάτου στο σχολείο μας στις 22/12/2018 δεν θα πραγματοποιηθούν αλλά, θα ξεκινήσουν ξανά με τον καινούργιο χρόνο στις 12/01/2019.
Από την Δευτέρα, 24 του μήνα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για δυο εβδομάδες, λόγω διακοπών.
Η επιστροφή στα θρανία θα γίνει και πάλι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.
Όπως ορίζει η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου, για τις διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2018 – 2019.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα