Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ( ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ - ΔΩΡΑΚΙΑ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ )


Αγαπητοί γονείς,
ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας οι φετινές γιορτές να είναι οι πιο χαρούμενες για όλους μας !!!

Θέματα: 

- Η εκδρομή για τα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Είπαμε να ξεκινήσουμε μισή ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα της ανακοίνωσης. Άρα ξεκινάμε 16/12/2018 στις 10:00 π.μ. από τα BERSKA. Αν και η συμμέτοχη είναι αρκετά μεγάλη θα ξεκινήσει μόνο ένα λεωφορείο 50 ατόμων γιατί δεν συμπληρώνουμε δεύτερο για 15 άτομα. Παρακαλούνται όσοι δήλωσαν και δεν έχουν τακτοποιήσει την οφειλή του λεωφορείου, θα πρέπει να την τακτοποιήσουν άμεσα μέχρι την Τρίτη 11/12/2018 στην διευθύντρια. Σε διαφορετική περίπτωση επειδή υπάρχουν άτομα σε αναμονή, οι θέσεις θα καλυφθούν από αυτά.
Το πρόγραμμα της εκδρομής θα είναι το εξής :
Ξεκινάμε από Κατερίνη 10:00 πμ και φτάνουμε στα Τρίκαλα κατά τις 12:00 μμ. Στα Τρίκαλα έχουμε ελεύθερο χρόνο περίπου δυόμιση ώρες για βόλτα καφέ ή φαγητό. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στον μύλο των ξωτικών και περίπου στις 18:00 μμ ξεκινάμε να επιστρέψουμε Κατερίνη. Λεπτομέρειες θα πούμε και στο λεωφορείο.
Υ.Γ. Επειδή από αρκετούς γονείς δεν έχουμε το email θα παρακαλούσαμε αν γίνεται όσοι γνωρίζετε γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή να τους ενημερώσετε.
- Το "καλάθι αγάπης και προσφοράς" υπάρχει στο ισόγειο του σχολείου. Καλό είναι σιγά σιγά να το γεμίσουμε με τρόφιμα μακράς διαρκείας, έτσι ώστε παραμονές των Χριστουγέννων να δοθούν τα πακέτα στις οικογένειες.
- Ο Σύλλογος ετοιμάζει και φέτος για όλα τα παιδιά του σχολείου μας Δημοτικό - Νηπιαγωγείο ένα μικρο συμβολικό δωράκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
- Τα σχολικά ημερολόγια θα διανεμηθούν την επόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που θελήσετε παραπάνω από ένα, ενημερώνετε εγκαίρως την κυρία ή τον κύριο της τάξης.

Καλή εκδρομή να έχουμε !!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!!!


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα