Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Άνω Μηλιά


Εκπαιδευτική εκδρομή στο "Μονοπάτι της Αγάπης" στην Άνω Μηλιά πραγματοποίησαν οι μαθητές /τριες των τάξεων των τμημάτων, Β1 και Β2 την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Είναι ένα μονοπάτι στα κατάφυτα Πιέρια όρη, το οποίο ξεκινά από τον οικισμό της Άνω Μηλιάς Πιερίας και περιδιαβαίνει τα δάση γύρω από το χωριό.
Ένας επίγειος παράδεισος στα 1000 μέτρα υψόμετρο, στο όρος των Μουσών. Μια μοναδική περιπατητική διαδρομή απόλαυσαν οι μικροί μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους και ξεναγήθηκαν από τον συνοδό βουνού και αντιπρόεδρο του συλλόγου γονέων κ.Μίλτο Παππά τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδρομής μας.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"