Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Τίτλοι Τέλους Σχολικής Χρονιάς 2017/18


Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της ........

Μια χρονιά που τα είχε όλα δράση, ενέργεια, ενθουσιασμό, δυναμισμό, δημιουργία και πάνω από όλα αγάπη για τους μικρούς μαθητές μας !!!!

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους γονείς που σταθήκατε πλάι μας για μια ακόμη χρονιά, αρωγοί σ' όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του σχολείου μας.

Το πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι αυτή η σχολική οικογένεια που δημιουργήσαμε εδώ και κάποια χρόνια, όλο και περισσότερο μεγαλώνει, δυναμώνει και δημιουργεί ασπίδα προστασίας στα παιδιά μας. Εύχομαι να συνεχιστεί και να κρατήσει χρόνια.

Όμως, σ' όλο αυτό το ωραίο κλίμα και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, καθοριστικό ρολο έπαιξαν η διευθύντριά του σχολείου μας κυρία Φλώρα Σορώτου καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων που πάντα μας εμπιστεύονται και μας κάνουν να αισθανόμαστε χρήσιμοι για το σχολείο.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους μαθητές της ΣΤ' τάξης στο Γυμνάσιο, Καλό Καλοκαίρι σε όλους, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας κι εμείς θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη, πιστοί στο γνωστό μα....... τελευταίο πλέον για μένα ραντεβού μας.

Τέλος θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που πιστεύω πολύ και λόγω της ανάλογης εμπειρίας μου θεωρώ ότι είναι το άλφα και το ωμέγα για τη σωστή λειτουργία ενός συλλόγου γονέων ......... " ο ενημερωμένος γονέας είναι πάντα πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα".

ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  !!!!

 ο πρόεδρος

Βαγγέλης Καρπούζας









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα