Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

«ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ»



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Πληρ: Τοπάλη Δέσποινα
Σ.Π.Μ.Π & ΕΦΗΒΟΥ
        Τηλ : 2351035911
                                     ΚΑΤΕΡΙΝΗ  24/5/2018
               Αρ.Πρωτ.: 1656

Προς :Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

«ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ»

Σας ενημερώνουμε ότι τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή ,Α.Δ.Υ.Μ. ,τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή των μαθητών στο νηπιαγωγείο, στην Πρώτη και Τετάρτη Δημοτικού συμπληρώνονται και στο Κέντρο Υγείας Κατερίνης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και μετά από ραντεβού είτε με φυσική παρουσία είτε καλώντας στο 23510-76527. Σας παρακαλούμε όπως το κοινοποιήσετε σε όλες τις σχολικές δομές του Νομού μας επισημαίνοντας στους Δ/ντες να το αναρτήσουν σε εμφανές σημείο στο χώρο του σχολείου για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.
 O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΖΑΪΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) είναι μία νέα δημόσια δομή η οποία παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) και έχει ως βασική αρχή τη πρόληψη, τη προώθηση της Αγωγής Υγείας και της κοινοτικής φροντίδας.

Η εγγραφή στη Τ.ΟΜ.Υ. Κατερίνης αφορά και τους υγιείς κατοίκους του Δήμου Κατερίνης ανεξάρτητα από την ηλικία, την ιθαγένεια και την ασφαλιστική τους ικανότητα.

Η ομάδα της Τ.ΟΜ.Υ. αποτελείται από γενικούς ιατρούς και παιδίατρο οι οποίοι έχουν το ρόλο του οικογενειακού ιατρού. Η ομάδα συμπληρώνεται με Κοινωνική Λειτουργό, Νοσηλεύτριες και Επισκέπτριες Υγείας.

Η Τ.ΟΜ.Υ. έχει σκοπό την παρακολούθηση, διατήρηση και βελτίωση της υγείας. Οι οικογενειακοί ιατροί της Τ.ΟΜ.Υ. είναι υπεύθυνοι για τη συμπλήρωση και διατήρηση του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας (Α.Η.Φ.Υ.).

Η Τ.ΟΜ.Υ. μεταξύ άλλων θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της στους κατοίκους της περιοχής που θα εγγράψουν οι γενικοί ιατροί και ο παιδίατρος. Τόσο οι γενικοί ιατροί όσο και ο παιδίατρος θα είναι οικογενειακοί ιατροί των εγγεγραμμένων πολιτών, θα τους εξετάζουν δωρεάν, θα κρατούν ιατρικό φάκελο – ιστορικό, θα συνταγογραφούν, θα παραπέμπουν για εξετάσεις ή σε γιατρό ειδικότητας και θα υλοποιούν δράσεις στην κοινότητα (εμβολιασμούς κ.λπ).

Η Τ.ΟΜ.Υ στεγάζεται στο κτήριο επί της οδού Παναγιώτη Κανελλοπούλου 1 στο ισόγειο, με δυνατότητα πρόσβασης και για ΑμεΑ.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους πολίτες από τις 08:00π.μ. έως τις 09:00μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή και λειτουργεί κατόπιν ραντεβού αλλά είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και έκτακτα περιστατικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2351028414 .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους