Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

"Χρώμα στους κανόνες οδικής συμπεριφοράς "


Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κ. Ευθύμη Τσίρκο, μας ενημέρωσε για την πολύ όμορφη και διδακτική δράση που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Κοινότητα στους γύρω δρόμους του σχολείου μας. Την δημιουργία δηλαδή πολύχρωμων διαβάσεων και την ευαισθητοποίηση των μαθητών και πολιτών για την οδική συμπεριφορά με τίτλο "ΧΡΩΜΑ στους ΚΑΝΟΝΕΣ οδικής συμπεριφοράς".

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης σε ώρες λειτουργίας του σχολείου. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση των μικρών μαθητών για τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς από στελέχη της Τροχαίας αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η χαρά μας ήταν τεράστια, που οι μικροί μαθητές μας θα παρακολουθήσουν από κοντά αυτή την δράση.

Συγχαρητήρια στην Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης για τις ωραίες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει. 
Ευχόμαστε η δράση αυτή να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας !!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα