Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Πολύχρωμες διαβάσεις στο σχολείο μας από την Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης ( ΒΙΝΤΕΟ )

Το σχολείο μας σήμερα επισκέφτηκε η Ομάδα της Δημοτική Κοινότητας Κατερίνης με σκοπό να ομορφύνει το εξωτερικό χώρο του, χαράσσοντας πολύχρωμες διαβάσεις για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού. 
Η χαρά μας, αλλά κυρίως των μαθητών ήταν μεγάλη και το αποτέλεσμα εξαιρετικό !
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κ. Ευθύμη Τσίρκο, την κ. Βέρα Μπαλτατζή υπεύθυνη σχεδιασμοί των διαβάσεων και τον κ. Γιώργο Αδαμόπουλου μέλος της Δημοτικής Κοινότητας, για την υπομονή και επιμονή τους βάζοντας το προσωπικό τους μεράκι για την πραγματοποίηση της δράσης.
Παράλληλα έγινε ενημέρωση των μικρών μαθητών για τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς από στελέχη της Τροχαίας αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ευχόμαστε η δράση αυτή να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας !!!!










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις