Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε την εθελοντική μας δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα»


Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τους σχολείου μας και πάντα σε συνεργασία με την Διευθύντρια και τον Σύλλογο διδασκόντων συνεχίζει την εθελοντική δράση:«Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα».

Είναι γεγονός πως διανύουμε μια περίοδο αστάθειας και οικονομικής κρίσης σαν χώρα. Μέσα σε όλες αυτές τις κακουχίες, κάποιοι άνθρωποι βρήκαν χρόνο και τρόπο να κάνουν τη ζωή και τον κόσμο μας καλύτερο. Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε κάτι για να δούμε μια μικρή αλλαγή, ένα χαμόγελο και έναν άνθρωπο να ξεχειλίζει συναισθήματα.


Δείτε παρακάτω μερικές άκρως χρήσιμες πληροφορίες ώστε να λύσετε τις όποιες απορίες προκύψουν και να ενημερωθείτε.

-Είδος καπακιών: Τα καπάκια που συλλέγονται πρέπει να είναι πλαστικά από προϊόντα όπως: νερό, χυμό, γάλα, λάδι, απορρυπαντικά, μερέντα, παιδική κρέμα, νες καφέ, πουράκια.
-Σημεία συλλογής: Στη σελίδα της ομάδας υπάρχει χάρτης με όλα τα σημεία συλλογής ανά την Ελλάδα και ανανεώνεται διαρκώς μιας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν μέρος. Μπορείτε να βρείτε εκεί τις περιοχές και τις οδούς.
Χάρτης: https://maps.google.com
-Πως μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να λάβει βοήθεια: Η οικογένεια ή και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ομάδα ώστε να μάθει ποια επίσημα έγγραφα χρειάζονται και που να τα προσκομίσει.

Η δράση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι εθελοντές παίζουν καταλυτικό ρόλο.Με τη συλλογή πωμάτων μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε χωρίς να επιβαρυνθούμε. Απλά τοποθετήστε ξεχωριστά τα πλαστικά καπάκια και αυτά θα προσφέρουν χαμόγελο σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"