Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Συγκέντρωση Ρούχων και τροφίμων για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική


Τρόφιμα και είδη ρουχισμού συγκεντρώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου και την αρωγή του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δημήτριου Συριανίδη για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Μάνδρα Αττικής. Συγκεκριμένα, τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Το σημείο συλλογής είναι το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο (πίσω από την Αγία Άννα) και οι μέρες και ώρες είναι:

Σάββατο 18/11: 5-8μ.μ.
Κυριακή 19/11: 11π.μ. – 1μ.μ.
Δευτέρα – Τετάρτη: 8π.μ. -3μ.μ. (ώρες λειτουργίας Σχολείου)

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και καλεί όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, απαλύνοντας τον πόνο των πληγέντων συνανθρώπων μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"