Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Καλή σχολική χρονιά 1ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης


Σήμερα 11/9 στις 09:00 τελέστηκε o Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018 έγινε από τον πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης μας πατέρα Βαρνάβα, ο οποίος ευλόγησε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Φλώρα Σορώτου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχήθηκαν στους μαθητές-τριες αλλά και στους γονείς τους, να έχουν μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Καρπούζας Ευάγγελος μεταφέροντας τις ευχές του Συλλόγου για την νέα σχολική χρόνια, καθώς και ο εκπρόσωπος του δήμου κ. Γκουγκουρέλας Χρήστος.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους