Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αναβολή εκδρομής στον Όλυμπο λόγω κακοκαιρίας και πραγματοποίησή της, την Κυριακή 18/06/2017


Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, η εκδρομή στον Όλυμπο αναβάλλεται λόγω επικράτησης έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή.
Ο καιρός στον Όλυμπο, (μετά από την επίσημη ενημέρωση που είχαμε) θα συνεχίσει να είναι και το Σαββατοκύριακο πολύ βροχερός, μ` αποτέλεσμα ο σύλλογος να θεωρήσει λογικό την αναβολή της εκδρομής, πρωτίστως για την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και όλων των εκδρομέων.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18/06/2017 .........αν το επιτρέψει ο καιρός .....
και θ` ακολουθηθεί ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα.
Υ.Γ. Όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην καινούργια ημερομηνία, παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα (μέχρι την Τετάρτη 31 /05/2017), ώστε ν` αντικατασταθούν από εκδρομείς που βρίσκονται σε αναμονή. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα