Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ 10η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


Η Ποδηλατική Από-Δράση Πιερίας καλεί τα σχολεία της Πιερίας (ατομικά ή ομαδικά εκπροσωπώντας το σχολείο) να συμμετάσχουν μαζικά στη 10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, με αναχώρηση στις 11:15 από την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
Το έργο του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας και συνεργασία του με τα σχολεία της Πιερίας είναι πλέον θεσμός πολύ αγαπητός, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερή τιμή για το σύλλογο να συμμετέχουν εκπρόσωποι των σχολείων στην ποδηλατοπορεία.
Χιλιάδες ποδηλάτες σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα να ξεχυθούν ταυτόχρονα για να διαδηλώσουν για τα ποδηλατικά τους δικαιώματα. Το φετινό κεντρικό μήνυμα «Προτεραιότητα στο Ποδήλατο», υπαγορεύει την επιτακτική ανάγκη να δώσουμε επιτέλους στο ποδήλατο το χώρο που δικαιωματικά του ανήκει μέσα στην πόλη, μέσα στη ζωή μας.

Παράλληλα ποδηλατούμε για τα πάγια αιτήματά μας:
Το ποδήλατο επιβάλλεται να μπει στα σχολεία, με ένταξη μαθήματος οδικής ασφάλειας στο τακτικό ωρολόγιο πρόγραμμα.
Απαιτούνται Δίκτυα Ποδηλατόδρομων σε όλες τις πόλεις για ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση, συνδυάζοντας σημαντικούς προορισμούς και κομβικά σημεία.
Να υιοθετηθεί επιτέλους μια ουσιαστική πολιτική για τι βιώσιμη αστική κινητικότητα. Το ποδήλατο είναι ένα μέσο μετακίνησης, που μπορεί να δώσει λύση σε προβλήματα που αφορούν στο περιβάλλον, το κυκλοφοριακό, την οικονομία.

Η διαδρομή θα είναι η καθιερωμένη πλέον Κατερίνη – Παραλία – Κατερίνη. Κατά τη διάρκεια της πορείας ο καθένας έχει την ευθύνη της μετακίνησής του. Ανήλικοι επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο εφόσον επιτηρούνται από κάποιον ενήλικα. Παρακαλούμε να φροντίσετε για τις ανάγκες σας και να διαθέτετε νερό, καπέλο και ό,τι άλλο ο καθένας κρίνει απαραίτητο.
Το περίπτερο της Ποδηλατικής Από-Δράση θα βρίσκεται (Παρασκευή 18:00-21:00, Σάββατο 10:30-14:00 & 18:00-21:00) στον πεζόδρομο της Κατερίνης, για οποιαδήποτε ενημέρωση και συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν το ποδήλατο και τις δράσεις του συλλόγου.

Μετά τιμή
Για την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΉ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η πρόεδρος
Γκόλια Δήμητρα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα