Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Πρόσκληση σε Αποκριάτικο Πάρτυ



Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία πάντα με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όπως τα τρία προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οργανώνει την Αποκριάτικη Γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24-2-2017 στον χώρο του σχολείου μας.

Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν με κέφι και χαρά, ντυμένα καρναβάλια, κανονικά την ώρα προσέλευσης για το μάθημα, με διάθεση για χορό και διασκέδαση.

Φυσικά η γιορτή είναι για όλους, μασκαρεμένους ή όχι, γονείς και κηδεμόνες, που αισθάνονται παιδιά.
Τη διασκέδασή μας, αναλαμβάνει η εταιρία διοργάνωσης εμψυχωτικών και διαδραστικών προγραμμάτων "ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ". Σε ένα δίωρο πρόγραμμα έμπειροι ανιματέρς θα προσφέρουν χαρά, διασκέδαση και πολλά παιχνίδια – δοκιμασίες.

Κι, όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε και μπορείτε, σας καλούμε να συμβάλετε στη διοργάνωση της αποκριάτικης γιορτής, ενισχύοντας το μπουφέ μας με εδέσματα της αρεσκείας σας (διάφορα πιτάκια, γλυκίσματα, χυμούς, αναψυκτικά, νερά κ.τ.λ.) αλλά και με τη φυσική σας παρουσία – βοήθεια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ. Σ.


Ο Σύλλογος διδασκόντων του 
1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης , το Νηπιαγωγείο και 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους