Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Ομορφαίνουμε τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου μας

Το σχολείο αποτελεί το δεύτερο σπίτι τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Θα έπρεπε να είναι ένας χώρος ελκυστικός και όμορφος, μιας και τα παιδιά και οι δάσκαλοι περνούν πολλές ώρες της ημέρας σε αυτό. Συζητώντας με τα παιδιά για το πως θα τους άρεσε να είναι το σχολείο τους, προέκυψε ότι προτιμούν ένα χρωματιστό με όμορφες ζωγραφιές στους τοίχους σχολείο.
 Προκειμένου να γίνει η επιθυμία των παιδιών πραγματικότητα η διευθύντρια κυρία Φλώρα Σορώτου, απευθύνθηκε στον κ.Θωμά Σακελαρίου ζωγράφο, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να βοηθήσει ζωγραφίζοντας τους τοίχους του σχολείου μας. Φυσικά δίπλα σε όλη αυτήν την όμορφη δράση βρίσκεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά χρωμάτων, ο οποίος είναι πάντα αρωγός σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους