Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε !!!

Μαζί με τις ευχές μας για «Καλή και Δημιουργική Χρονιά», θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους Συλλόγους Διδασκόντων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς, γονείς και σε όλους/ες εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οικονομική στήριξη μαθητή της σχολικής μας μονάδας.

Η στήριξη αυτή ενδυναμώνεται με το ειλικρινές ενδιαφέρον και την έκφραση αισθημάτων αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα, ως εκπαιδευτικούς και ως γονείς, ότι παρά τις δυσκολίες, δεν χάθηκαν οι αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια………με την δική σας υποστήριξη!
Η Διευθύντρια, Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του
1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"