Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Σχολικές Δραστηριότητες 2016-2017(Αίτηση – Δήλωση)

Αγαπητοί γονείς - κηδεμόνες,
Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε, η οποία ελπίζουμε να είναι ευχάριστη και δημιουργική για εσάς και τα παιδιά σας και ευελπιστούμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και φέτος, ώστε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 01-10-2016 θα ξεκινήσουν οι εξωσχολικές δραστηριότητες, εφόσον δημιουργηθούν τα αντίστοιχα τμήματα με ικανό αριθμό μαθητών. Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν είναι: θέατρο με τον κ. Χάρη Αμανατίδη, σκάκι με τον κ. Δημήτρη Γούτζιο, ζωγραφική με τον κ. Θωμά Σακελαρίου και μοντέρνος χορός με την κ. Σοφία Περτσικάπα (από 1η Νοεμβρίου).

Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΕΑΤΡΟ : ΝΗΠΙΑ, Α΄,Β΄,Γ΄ 11:00-12:00

                             Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ 12:00-13:00 (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ)


ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ :        Δ΄,Ε΄ΣΤ΄ 10:45-12:15

                             Α΄,Β΄,Γ΄ 12:30-14:00 (ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ)




ΣΚΑΚΙ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 13:00-14:00 (ΓΚΟΥΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)




ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 14:00-15:00 (ΣΟΦΙΑ
ΠΕΡΤΣΙΚΑΠΑ)



* Στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο του σχολείου θα αναρτηθεί λίστα με τα απαραίτητα υλικά για το μάθημα της ζωγραφικής.
*Ο μοντέρνος χορός θα ξεκινήσει το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου.

                                                         Αίτηση – Δήλωση

Η δήλωση παρακαλούμε να παραδοθεί στον/στη δάσκαλο/-α της τάξης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 29-9-2016. Σας ενημερώνουμε ότι μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα και τμήματα ενηλίκων, εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους