Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

"GREAT EXPECTATIONS " ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ( στην Αγγλική γλώσσα με αφήγηση στα Ελληνικά ) του Καρόλου Ντίκενς.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση από κάθε άποψη, στην αγγλική γλώσσα, με σκηνικά, κοστούμια, μουσική επένδυση ανάμεσα στις σκηνές όλα προσεγμένα και το κυριότερο, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του τμήματος που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Βγήκε αβίαστα, χωρίς άγχος και πίεση, με λίγες πρόβες αλλά με πολλή φιλολογική δουλειά που προηγήθηκε.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα αγγλικών κ. Γκρίτζια Μαρία και στα παιδιά και όλους όσους βοήθησαν. Συμπερασματικά, όταν το σχολείο ενδιαφέρεται, παράγει πολιτισμό, δηλαδή ουσιαστική παιδεία με προϋπόθεση βασική το κλίμα συνεργασίας, ισοτιμίας και χαράς.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους