Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Οι εργασίες για το σχολικό παζάρι την Κυριακή 17/04/2016 προχωράνε με γοργό ρυθμό .......

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θα οργανώσει και φέτος την Κυριακή 17/04/2016 το «Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης», όπως έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Οι μαθητές μπορούν να χαρίσουν βιβλία και παιχνίδια, μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, καλλιτεχνήματα, πίνακες ζωγραφικής, αλλά και σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και άλλα..... τα οποία θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές.
Θα φτιάξουμε και όμορφες λαμπάδες, γι αυτό νονοί και νονές, προτιμήστε μας …….
Σας καλούμε να ανταποκριθείτε, χαρίζοντάς μας……. την αγάπη σας.

Σας περιμένουμε .......









.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"