Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Επίσκεψη της συγγραφέως Εύας Κασιάρου στο σχολείο μας

Την Τετάρτη 17/02/2016 επισκέφθηκε το σχολείο η συντοπίτισσά μας συγγραφέας Εύα Κασιάρου και συζήτησε με τους μαθητές/τριες των Γ' και Δ' τάξεων, για τα πολλαπλά οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων.Τα παιδιά συνομίλησαν μαζί της και διατύπωσαν τις απορίες τους.


Η κυρία Κασιάρου επισημαίνει:

"Καλό παιδικό βιβλίο κατά την άποψη μου είναι αυτό που σέβεται τον αναγνώστη του.

Καλό είναι το βιβλίο που φτιάχνει την διάθεση του παιδιού. Καλό είναι αυτό, που όταν τελειώσει η ανάγνωση του, αντί να το βάλει το παιδί στη βιβλιοθήκη του, το κρατά στα χέρια του, κλείνει τα μάτια, ονειρεύεται, προβληματίζεται και του δίνει ώθηση για δημιουργία. Καλό παιδικό βιβλίο είναι αυτό που λαχταράς να διαβάσεις και θέλεις να το ξαναδιαβάσεις ακόμα και όταν γεράσεις.."


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος φιλαναγνωσίας με πρωτοβουλία της Διευθύντριας, των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα