Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ»

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Φέτος είναι χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (9 μέλη), την Ένωση Γονέων, την Σχολική Επιτροπή και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Με πνεύμα συνεργασίας και δημιουργίας για το σχολείο μας, σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Συλλόγου την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 17:30-19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γονέων μας στην Ένωση Γονέων, στη Σχολική Επιτροπή και στην Ελεγκτική Επιτροπή. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον οι γονείς του 1/3 του συνόλου των παιδιών του σχολείου μας.

"Στηρίζουμε τα παιδιά μας, ενδιαφερόμαστε για το σχολείο μας, συμμετέχουμε στις εκλογές του Συλλόγου Γονέων"

Ο πρώτος απολογισμός της υπάρχουσας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, εφόσον θα υπάρξει απαρτία, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η 2η απολογιστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00.

Επιπλέον, όσοι από εσάς μπορείτε και επιθυμείτε να διαθέσετε χρόνο και προσωπική εργασία θέτοντας υποψηφιότητα, συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και παραδώστε τα στον Διευθυντή κ. Μισαηλίδη Κωνσταντίνο (ή στείλτε μας email στο 1odimotikokaterinis@gmail.com) μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 έως τις 13:30:


Υποβολή υποψηφιότητας για τις εκλογές του Συλλόγου Γονέων:

Ονοματεπώνυμο Κηδεμόνα: ......................................

Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας: .................................

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: ...........................................


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ΟΛΟΥΣ τους γονείς και κηδεμόνες για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Με εκτίμηση,

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγέλης Καρπούζας αποχαιρετάει το 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους

Απλοποίηση κλασμάτων