Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Βιωματική εκπαίδευση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου

Βιωματική εκπαίδευση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου


Στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας συνεχίζει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες ( γονείς και παιδιά 6-12 ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη.
Το Σάββατο 22 Μαΐου σας περιμένουμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Νέο Κεραμίδι για τη βιωματική εκπαίδευση με ποδήλατα. Γονείς και παιδιά θα παρακολουθήσουν μαζί τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση Κυκλοφοριακής Αγωγής για την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους γονείς, να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους, σε ασφαλές περιβάλλον, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ποδηλάτης για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη.
Η Ποδηλατική Απόδραση θα φροντίσει να υπάρχουν ποδήλατα διαφόρων μεγεθών για κάθε ηλικία, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα δικά τους ποδήλατα και κράνη.


Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα