Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Τίτλοι Τέλους Σχολικής Χρονιάς 2019/20 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Τίτλοι Τέλους Σχολικής Χρονιάς 2019/20 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)


Ακόμα ένα μαθητικό ταξίδι τελείωσε.... 
με όμορφες και δύσκολες στιγμές, με συναισθήματα που βιώσαμε όλοι μας για πρώτη φορά λόγω του COVID19.
Για την έκτη δημοτικού μας, οι φετινές εμπειρίες ήταν ακόμα πιο έντονες και πιεστικές, καθώς ακολουθεί το Γυμνάσιο και αυτή η αλλαγή από μόνο της, είναι σημαντικά αγχωτική.

Πέρασαν λοιπόν 6 χρόνια τόσο γρήγορα, και ένα καινούριο Ταξίδι ξεκινάει με πολλές ελπίδες και όνειρα για αυτά τα παιδιά. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δασκάλους για την θαυμάσια δουλειά που έκαναν αυτά τα 6 χρόνια με τα παιδιά μας, και ελπίζουμε και εμείς ως Σύλλογος Γονέων να βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε οι εμπειρίες που έζησαν να τους μείνουν ευχάριστα χαραγμένες στην καρδιά και στη μνήμη τους.

Αποχαιρετούμε την έκτη τάξη μας με αναμνηστικά δωράκια και ευχόμαστε μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που έζησαν στην τελευταία τάξη τους στο δημοτικό, να βρουν την δύναμη και να μετατρέψουν όλες τις εμπειρίες, όμορφες και δυσάρεστες, σε κίνητρο για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Καλή τύχη παιδιά...
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"