Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό


11 Σεπτέμβρη σήμερα, ημέρα που κτύπησε το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της Πιερίας όπως και σε όλη την Ελλάδα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019 -2020.

Στο 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν γονείς και μαθητές για την τέλεση του αγιασμού.
Η αυλή γέμισε χαρούμενα παιδιά που αντάμωναν με τους φίλους τους μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. 
Τους μαθητές καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Φλώρα Σορώτου καθώς και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μιλτιάδης Παππάς. 
Ευχές εκ μέρους του δημάρχου στην σχολική κοινότητα απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Κυριακίδης Γιώργος. 

Ευχόμαστε στους δασκάλους, στις δασκάλες, στους μαθητές και μαθήτριες δημιουργική σχολική χρονιά και στους γονείς ψυχραιμία και υπομονή !


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους