Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

"ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ΄2 ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1ου​ ​Δ.Σ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 17ου Δ.Σ."(ΒΙΝΤΕΟ)


Η εξέλιξη των σχέσεων φιλίας που αναπτύχθηκαν με την επίσκεψη στο σχολείο μας της Ε’ τάξης του 17ου ΔΣ Κατερίνης, ήταν να οργανωθούν καινούριες δράσεις, αλλά αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Η 1η δράση θα ήταν η ποδηλατοδρομία από το Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε και αντικαταστάθηκε με την επίσκεψη στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού SPORTEXPO.
ΜΕ ΚΕΝΤΡΙKO ΣΥΝΘΗΜΑ «’Άθληση για όλους» η SPORTEXPO 2019 είναι ένα αθλητικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσοι ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.
Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου επισκέφτηκαν σταθμούς με ολυμπιακά αθλήματα και μπόρεσαν να ενημερωθούν και να τα γνωρίσουν από κοντά.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η γνωριμία με τον σύγχρονο χορό και της έκφρασης των συναισθημάτων μέσω της κίνησης.
Οι μικροί χορευτές ενθαρρύνθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα συναισθήματά τους και τις διαθέσεις τους προκειμένου να σχεδιάσουν τα δικά τους πρώτα βήματα και χορογραφίες.
Οι δράσεις εξελίχθηκαν όμορφα και τα παιδιά τις απόλαυσαν.
Συγχαρητήρια στους δύο διευθυντές των σχολείων την κ. Φλώρα Σορώτου του 1ου Δημοτικού και τον κ. Δημήτρη Μπόζογλου του 17ου Δημοτικού σχολείου, καθώς και τους δασκάλους κ. Ανδρουλάκη Δημήτριο και Ευφραιμίδη Ανέστη υπεύθυνοι όλων των δράσεων συνεργασίας.

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Κουρτίνες συσκότισης για προβολή προτζέκτορα & ρολόγια τοίχου για όλες τις τάξεις