Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του 1ου Δημοτικού Σχολείου στην Αθήνα 15/03/2019 (βίντεο)


Tο τριήμερο 15,16και 17 Μαρτίου 2019 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Στην επίσκεψη συμμετείχαν τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης του Σχολείου μας.

Την Παρασκευή 15-3-2019 μετά την άφιξη στην Αθήνα οι μαθητές παρακολούθησαν την εντυπωσιακή αλλαγή φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων. Περιηγήθηκαν στις αίθουσες, και μπήκαν στην αίθουσα της ολομέλειας από την οποία εντυπωσιάστηκαν όλοι.

Το Σάββατο 16-3-2019 οι μαθητές επισκέφτηκαν το Βράχο της Ακρόπολης όπου ξεναγήθηκαν και αργότερα το Μουσείο Ακρόπολης. Μετά την ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης η επόμενη στάση ήταν η επίσκεψη στην Παλιά Βουλή των Ελλήνων με την τόσο σημαντική για τον τόπο μας ιστορία. Στην συνέχεια περπατώντας την Ερμού έφτασαν στο Μοναστηράκι και το βράδυ γονείς και μαθητές παρακολούθησαν προαιρετικά την πολύ ωραία παράσταση " Ερωτευμένος Σαίξπηρ"

Την Κυριακή 17-3-2019 οι μαθητές επισκέφτηκαν το "ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ". Μετά από σύντομη επίσκεψη στη Χαλκίδα η εκπαιδευτική επίσκεψη του Σχολείου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι μαθητές ήταν άψογοι καθ‘ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και απέσπασαν τους επαίνους των υπευθύνων των χώρων που επισκέφτηκαν. Τα ραντεβού στους χώρους επίσκεψης έγιναν με ακρίβεια και ήταν ένας επιπλέον λόγος της επιτυχίας της εκδήλωσης και της ανάληψης ανάλογων δράσεων από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"