Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Εκδρομή του συλλόγου μας στον " ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ " στα Τρίκαλα



Την Κυριακή 16/12/2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη εκδρομή  στον "ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ" στην πόλη των Τρικάλων.

"Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στo μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. Μαζί του έφερε εικόνες και αναμνήσεις από μαγικές χώρες και διαφορετικούς λαούς και στόλισε όλες τις γωνιές του Μύλου για να χαρούν και να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.

Περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική."

Κόστος εκδρομής : 8 ευρώ το άτομο.
Ώρα αναχώρησης : Κυριακή 10:30 από τα BERSKA 
Επιστροφή :  20:00 μμ περίπου
Όσοι επιθυμούν  να συμμετάσχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10/12/2018 στην διευθύντρια του σχολείου μας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Οι Δωρεάν Δράσεις
Το σπίτι του Άη-Βασίλη
Τα Βαγόνια του Κόσμου
Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών
Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών
Safari PLAYMOBIL στην Αφρική
Ζωγραφική Προσώπου
Το Σοκολατένιο Εργοστάσιο
Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών
Το Ενεργειακό Πάρκο
Το Εργαστήρι Αναρρίχησης
Το Μουσείο Μανιταριών
Το πηγάδι των ευχών


Δραστηριότητες Πάρκου

Το Πολικό Express
Χριστουγεννιάτικο Fun Park
Το Παγοδρόμιο των Ξωτικών
Το Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών
Χριστουγεννιάτικη Αγορά
Το «Candy Express»
Η Αγορά των Μανιταριών
Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Μύλου των Ξωτικών 2018 – 2019
Μέρες Παραμυθιού 2018

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ  
                       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους