Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Ξεκίνημα για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 η σημερινή μέρα, και στο 1ο  Ολοήμερο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, χτύπησε νωρίς το πρώτο κουδούνι, με την ευκαιρία της τέλεσης του Αγιασμού.

Η αυλή του σχολείου κατακλύστηκε από τους μαθητές και από τους γονείς που τα συνόδευαν. Παρόντες όλοι οι δάσκαλοι όπως και η διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Σορώτου Φλώρα που καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Το παρών και ευχές στον αγιασμό έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας Καρπούζας Ευάγγελος καθώς και όλο το ΔΣ του συλλόγου, που με τη μέριμνα του οποίου έγιναν θαυμαστά πράγματα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο χαιρετισμός του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

"Σεβαστοί πατέρες, κυρία διευθύντρια, αγαπητοί δάσκαλοι, γονείς, αγαπημένα μας παιδιά,

Εκ μέρους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και δύναμη για μια νέα σχολική χρονιά, δημιουργική, αποδοτική, γεμάτη γνώσεις και ευχάριστες εμπειρίες.

Και αυτή τη χρονιά, εμείς οι γονείς θα είμαστε αρωγοί σ` όλες τις προσπάθειες που γίνονται, για την πραγματοποίηση του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόοδο των παιδιών μας.

Θα σταθούμε δίπλα σας στην αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών ή ελλείψεων, ώστε να έχουν οι μαθητές μας το καλύτερο σχολείο και την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό μας Σάββα Χιονίδη  για την αμέριστη συμπαράσταση που είχαμε όποτε χρειάστηκε με αποκορύφωμα την κατασκευή σκέπαστρου στην δυτική είσοδο του σχολείου μας.

Καλωσορίσω επίσης τους μαθητές του νηπιαγωγείου και της πρώτης δημοτικού καθώς και τους γονείς τους και τους εύχομαι καλή αρχή.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά να έχετε υγεία και προκοπή και να γνωρίζετε ότι εμείς οι γονείς σας θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για σας. "

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Καφεδάκι για καλό σκοπό"