Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

" Παιδαγωγική Συνάντηση "



Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε η παιδαγωγική συνάντηση με θέμα «Διαχείριση συγκρούσεων μεταξύ μαθητών/τριων στο σχολείο. Ο ρόλος των γονέων, των εκπαιδευτικών και του υποστηρικτικού πλαισίου» στο οποίο πήραν μέρος και παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και γονείς του σχολείου. 
Τις εισηγήσεις τους παρουσίασαν κ. Νικόλαος Γραίκος, Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και η Προΐσταμένη του ΚΕΔΔΥ Πιερίας, κ. Ευδοκία Τσιρώνα, που ομολογουμένως παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και τους παρακολούθησαν με απόλυτη αφοσίωση όλοι οι παριστάμενοι. Η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Φ. Σορώτου στο τέλος της συνάντησης συνεχάρη τους ομιλητές και όλους όσους παραβρέθηκαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Τι είναι Δυσγραφία: Ορισμός, Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Δυσαριθμησία: Όταν οι αριθμοί γίνονται εφιάλτης!

Εκλογές 2019 - Σχολεία:Πότε κλείνουν τα σχολεία Μάιο - Ιούνιο

bullying : Χρήσιμα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την σύγχρονη μάστιγα της εποχής μας.

Δεν θα γίνουν μαθήματα στις 28 Σεπτεμβρίου - Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού