Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού,πρώτα στον χώρο του σχολείου και μετέπειτα στον χώρο του Α`  Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης.
Ευχαριστούμε θερμά για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τους γυμναστές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Ιακωβάκη Δημήτριο και Κατσουφίδου Κατερίνα, καθώς και τις γυμνάστριες Μπατάλα Βικτωρία, Μαλεζά Χριστίνα και Βουλγαράκη Έλενα από το τμήμα στίβου του Αρχελάου.
Τα παιδιά δοκίμασαν κάποια αθλήματα και ένιωσαν την μαγεία του αθλητισμού.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους