Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Πρόγραμμα τέλους των δραστηριοτήτων του Σαββάτου



Τελειώνοντας την φετινή σχολική χρόνια, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για μια ακόμη χρονιά στις δραστηριότητες του συλλόγου. Η συμμετοχή όλων μας κρατάει ζωντανό τον θεσμό των δραστηριοτήτων του Σαββάτου και στο χέρι μας είναι να διατηρηθεί και την επόμενη σχολική χρονιά. Περιμένουμε καινούργιες ιδέες και προτάσεις, για δημιουργία νέων δράσεων, με βάση πάντα τις δυνατότητες πραγματοποίησής των.

Το πρόγραμμα τέλους των δραστηριοτήτων του Σαββάτου έχει ως εξής :

Την Τετάρτη 7/06/2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας θα παρακολουθήσουμε τις δύο θεατρικές παραστάσεις των λιλιπούτειων ηθοποιών μας και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής των μικρών ζωγράφων μας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των μαθητών.

Το Σαββατο 10/06/2017 και ώρα 17:30 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αναλαμβάνει φέτος για πρώτη φορά να διοργανώσει στο σχολείο μας το "5ο τουρνουά σκάκι δημοτικών σχολείων" συμμετέχοντας οι μικροί σκακιστές από τα 1ο, 9ο,14ο & 15ο Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δασκάλους μας Χάρη Αμανατίδη, Θωμά Σακελάριου και Δημήτρη Γκούτζιο για την εξαιρετική δουλεία που κάνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Φλώρα Σορώτου, η οποία έχει ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά της στο σύλλογο γονέων και σ` όλους τους γονείς, έχοντας μια συνεργασία μαζί της, πραγματικά ζηλευτή !!!

Σας περιμένουμε !!!!

    



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πώς να κάνω καλύτερα γράμματα