Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Η Γιορτή της "25ης Μαρτίου 1821" και παρέλαση των μαθητών του σχολείου μας



Στο σχολείο μας την Παρασκευή 24 Μαρτίου γιορτάσαμε και τιμήσαμε τους ήρωες της ελληνικής επανάστασης του 1821 με τη θεατρική παράσταση "Ελευθερία ή θάνατος" . Κάναμε πολλές πρόβες εδώ και δύο μήνες αφιερώνοντας μαθήματα, παιχνίδι και διαλείμματα .

Πήραν μέρος στη γιορτή τα τμήματα Γ1,Γ2 και Δ2.Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ήταν ο κ.Δ.Ζηκούλης η κ.Π.Ζιάκα και ο κ.Γ.Χαλκιάς. Σημαντική ήταν η συμβολή της κ.Ε.Τεκτονίδου , της κ.Β.Καβατσίδου και του γυμναστή Δ.Ανδρουλάκη. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον υποδιευθυντή κ.Λ.Μπούσιο για τη βοήθεια που μας πρόσφερε και αυτή τη φορά .Επίσης θα ευχαριστήσουμε το σύλλογο Ηπειρωτών και το Λύκειο Ελληνίδων για το δανεισμό παραδοσιακών φορεσιών.

Η παράστασή μας ήταν μοναδική. Εναλλάσσονταν δρώμενα, τραγούδια, αφήγηση και χορός.Οι γονείς μας παρακολουθούσαν με αγωνία, ενδιαφέρον και περηφάνια. Το χειροκρότημα το έκλεψε ο Α.Διάκος και τα παλικάρια του με το τσάμικο που χόρεψαν,καθώς επίσης το χασάπικο που χόρεψε το Δ2.

Θα μείνει στην μνήμη μας αυτή η παράστασή και θα νιώθουμε περηφάνια κάθε φορά που θα τη σκεφτόμαστε και θα τη διηγούμαστε .

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 
 ΤΗΣ Γ1 ΤΑΞΗΣ











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους