Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Επίσκεψη στο "Πάρκο των Χρωμάτων"

Την ευκαιρία να επισκεφτούν το "Πάρκο των Χρωμάτων", είχαν σήμερα 21/12 οι μαθητές του Σχολείου μας...


Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες και έτσι στις 10:00 π.μ. οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους ξεκίνησαν απ` το Σχολείο, φορώντας όλοι τα κόκκινα σκουφάκια που τους είχε κάνει δώρο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Φτάνοντας στο χώρο του Πάρκου της πόλης μας, τους περίμεναν οι υπεύθυνοι για να τους ξεναγήσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με διάφορες προσεγμένες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες...

Ιδιαίτερα τα παιδιά των μικρών τάξεων το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, καθώς βρήκαν πολλά πράγματα που κέντρισαν τον ενδιαφέρον τους!
Οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Το πνεύμα των Χριστουγέννων". Χόρεψαν, τραγούδησαν και το απόλαυσαν!

Συγχαρητήρια στον Δήμο της Πόλης μας που αξιοποίησε τόσο όμορφα τον υπέροχο χώρο του Πάρκου μας !!!!

Καλές Γιορτές !!!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Καφεδάκι για καλό σκοπό"