Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ - ΔΡΑΣΤΗΡΟΤΗΤΕΣ- ΑΓΩΝΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΚΑΚΙ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ
Σήμερα το πρωί, ύστερα από αναμονή αρκετών ημερών λόγω δυσοίωνων προβλέψεων για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στον Όλυμπο, ο σύλλογος γονέων αποφάσισε με λύπη να ακυρώσει την εκδρομή στα Πριόνια. Η εκδρομή αν πάνε όλα καλά θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Οι δραστηριότητες του Σαββάτου (ΧΟΡΟΣ,ΘΕΑΤΡΟ,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙ) 21/05/2016 θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο σχολείο μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΚΑΚΙ
Ο αγώνας σκάκι μεταξύ των σχολείων 1ο,9ο,14ο,15ο και από φέτος 18ο λόγω έλλειψης Σαββατοκύριακου (όλα τα υπόλοιπα σχολεία έχουν προγραμματίσει την εκδρομή τους στην Αθήνα) θα διεξαχθεί την Τρίτη 14/06/2016 και ώρα 17:00 στο 9ο δημοτικό σχολείο.
Όποια παιδιά θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον δάσκαλο του σκάκι κύριο Δημήτρη Γούτζιο ή στην διευθύντρια μας κυρία Φλώρα.
Παρακαλείται όποιος γονέας μπορεί να βοηθήσει στο στήσιμο του αγωνιστικού χώρου (μεταφορά τραπεζιών και καρεκλών από τον εσωτερικό χώρο του σχολείου στο προαύλιο) να δηλώσει συμμετοχή στον κύριο Γούτζιο.
(θα υπάρχουν εθελοντές γονείς από όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους