Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Επίσκεψη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας στο σχολείο μας

Την προηγούμενη εβδομάδα τόσο στο Νηπιαγωγείο όσο και στο Δημοτικό, μας επισκέφτηκαν από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πιερίας οι οδοντίατροι, κύριος Γιώργος Μαγκατσάς και η κυρία Ιβάνα Στεφάνοβιτς, οι οποίοι τυγχάνει να είναι γονείς μαθητών του σχολείου μας, ώστε να ενημερώσουν τους μαθητές μας για τη στοματική υγιεινή.
Τους επισήμαναν τους εχθρούς των δοντιών, ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουν, πώς να προστατεύουν τα δόντια τους και τους έδειξαν τον τρόπο που πρέπει να τα βουρτσίζουν. Σκοπός της ενημέρωσης ήταν να κατανοήσουν οι μαθητές τι σημαίνει η έννοια «στοματική υγιεινή».
Επιμέρους στόχοι της δράσης αυτής ήταν οι μαθητές:

Να γνωρίσουν τις αρρώστιες των δοντιών.Να υιοθετήσουν συμπεριφορές για την υγιεινή των δοντιών τους.Μέσα από διάφορες δραστηριότητες να μάθουν τρόπους για την προστασία και καθαριότητα των δοντιών.Να ενημερωθούν επιστημονικά για τη στοματική υγιεινή.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση των παιδιών μας, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που είναι η υγιεινή των δοντιών !!!

--






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

"Τα Δικαιώματα του Παιδιού"