Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Κοπή βασιλόπιτας στο σχολείο μας 2016

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, σύμφωνα με την παράδοση, σε κάθε τάξη του σχολείου μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε ένα βιβλίο σαν δώρο στο μαθητή ή τη μαθήτρια που "έπεσε" το φλουρί.
Να σημειωθεί ότι, τις φρεσκότατες βασιλόπιτες, για φέτος μας τις πρόσφερε δωρεάν το "εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και σφολιάτας" του κυρίου Γιώργου Καρρά και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα !!!!Το Δ.Σ. εύχεται Καλή χρονιά και δημιουργική. Tο 2016 με δύναμη, ελπίδα και
αισιοδοξία για όλους μας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους